ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αποφράξεις Παλλήνη Αναγνώστου

Υπηρεσίες Αποφράξεις Αναγνώστου Παλλήνη

Αναζητάτε μια αποφρακτική εταιρεία που προσφέρει υπεύθυνες υπηρεσίες απόφραξης; Είστε στο κατάλληλο μέρος! Η Αποφράξεις Αναγνώστου Παλλήνη προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών απόφραξης, έχοντες τους καλύτερους τεχνίτες με πολυετή πείρα.

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία οποιαδήποτε εργασία αφορά την απόφραξη αποχέτευσης οικιών, πολυώροφων κτιρίων, βιομηχανικών μονάδων και εργοστασιακών εγκαταστάσεων, νοσοκομείων και δήμων στην Παλλήνη.

Η Αποφράξεις Αναγνώστου Παλλήνη αναλαμβάνει υπηρεσίες όπως:

 • Αποφράξεις και καθαρισμό αποχετεύσεων
 • Άντληση υδάτων σε υπόγεια και γκαράζ από πλημμύρες
 • Καθαρισμό βιολογικών εγκαταστάσεων
 • Υδροβολές – καθαρισμοί μεγάλων επιφανειών
 • Κατασκευές αποχετεύσεων παντός τύπου
 • Εγκατάσταση αγωγών και φρεατίων
 • Εκκενώσεις και καθαρισμοί βόθρων
 • Ξεβούλωμα σε νιπτήρες, λεκάνες, νεροχύτες
 • Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις
 • Αποφράξεις δημόσιου αποχετευτικού δικτύου
 • Καθαρισμοί δεξαμενών και αντλιοστασίων
 • Έλεγχος αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Καθαρισμό και απόφραξη φρεατίων
 • Επισκευές αποχετευτικών δικτύων
 • Συντήρηση αποχετεύσεων
 • Συντήρηση σωληνώσεων

Δείτε περισσότερες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας Αποφράξεις Αναγνώστου Παλλήνη

Ενσωμάτωση σωλήνων

Η επένδυση περιλαμβάνει την εγκατάσταση μιας επένδυσης αποστράγγισης που συνδέεται με το εσωτερικό του σωλήνα, δημιουργώντας ουσιαστικά έναν σωλήνα μέσα σε έναν σωλήνα. Αυτό μπορεί να εφαρμοστεί σε αποχετεύσεις με διαμέτρους τόσο μικρές όσο 100 mm, μέχρι και οχετούς διαμέτρου έως 1.500 mm.

Έλεγχος παρασίτων

Οι προσβολές από αρουραίους είναι ένα αυξανόμενο πρόβλημα στην Αττική. Καθώς όλο και περισσότερα τρωκτικά προσπαθούν να βρουν τροφή λόγω της αυξανόμενης αστικοποίησης και μπορούν να εμφανιστούν στα πιο απίθανα και  ασυνήθιστα μέρη.

Οι ειδικοί απολύμανσης και απεντόμωσης προσφέρουν λύσεις για να αποτρέψετε την είσοδο αρουραίων και άλλων τρωκτικών στην ιδιοκτησία σας μέσω των αποχετεύσεων σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες

Σιφόνια

Πολλά σπίτια και εμπορικά ακίνητα έχουν εγκαταστήσει γύρω τους σιφόνια για να επιτρέψουν στο νερό της βροχής να διεισδύσει στο έδαφος. Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να τα εγκαταστήσουν και να τα συντηρήσουν για να εξασφαλίσουν ότι το νερό αποστραγγίζεται σωστά.

Εκκενώσεις βόθρων

Οι βόθροι πρέπει να αδειάζονται μία φορά το χρόνο. Καλέστε τους ειδικούς μας στην Αποφράξεις Αναγνώστου Παλλήνη όταν έρθει η ώρα για υπηρεσίες εκκένωσης βόθρων.

Αντικατάσταση σηπτικής δεξαμενής

Διαθέτουμε όλες τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αντικατάσταση της σηπτικής δεξαμενής σας, φροντίζοντας να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο στη σωστή διαχείριση των λυμάτων σας.

Υπηρεσίες βυτιοφόρων

Οι ειδικοί μας στις αποφράξεις αποχέτευσης μπορούν να σας βοηθήσουν με τις υπηρεσίες βυτιοφόρων για την επίλυση μιας σειράς προβλημάτων αποχέτευσης.

Απόφραξη τουαλέτας

Χρειάζεστε υπηρεσίες απόφραξης τουαλέτας; Τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος, καθώς οι έμπειροι τεχνικοί της Αποφράξεις Αναγνώστου Παλλήνη θα αναλάβουν την απόφραξη τουαλέτας και θα λειτουργήσετε σε χρόνο μηδέν.

Υπηρεσίες κοπής ριζών δέντρων

Οι ρίζες μπορούν να αφαιρεθούν χρησιμοποιώντας τυπικές μονάδες εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης, αλλά για να αποκατασταθεί η πλήρης λειτουργία ενός συστήματος, απαιτούνται εξειδικευμένες κεφαλές εκτόξευσης και εξαρτήματα.

Οι πίδακες υδροβολής έχουν λεπίδες στο πίσω μέρος, οι οποίες περιστρέφονται, κόβοντας τις ρίζες καθώς προχωρούν, και υπάρχουν εξαρτήματα που έχουν κεφαλές κοπής στραμμένες προς τα εμπρός που περιστρέφονται με την πίεση του νερού που διοχετεύεται μέσα από αυτά.

Υπάρχουν επίσης εξειδικευμένες συσκευές κοπής υψηλής πίεσης με εκτόξευση νερού που είναι τόσο ισχυρές που θα αποκόψουν το σκυρόδεμα, την τοιχοποιία και τις εργασίες εισβολής σωλήνων από ένα σύστημα. Το ίδιο σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κοπή ριζών σε σωλήνες διαμέτρου από 150 mm και άνω, είναι ιδιαίτερα βολικό για υπηρεσίες σε επίμονες ρίζες.

Call Now Button