ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ-ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε χρήσιμες ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να πλοηγηθείτε και να βρείτε ό, τι χρειάζεστε. Οι χρήσιμες ιστοσελίδες είναι ιστότοποι που έχουνε κάποια ποιότητα, έχουνε ποιοτικά και μοναδικά άρθρα και υψηλό domain authority για τις μηχανές αναζήτησης.

Η αρχική σας σελίδα είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο για την επιχείρησή σας και συχνά χρησιμεύει ως η πρώτη εντύπωση σε πιθανούς πελάτες. Υπάρχουν πολλά σημαντικά συστατικά του αποτελεσματικού σχεδιασμού ιστοσελίδων, όπως ο λευκός χώρος, η επιλογή γραμματοσειρών, τα χρώματα και η διάταξη, αλλά ο πυρήνας ενός ιστότοπου είναι το περιεχόμενό του και όχι ο σχεδιασμός του. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η αρχική σας σελίδα πρέπει να παρουσιάσει το προϊόν ή την υπηρεσία σας και να προσελκύσει τους επισκέπτες να εξερευνήσουν περαιτέρω τον ιστότοπό σας.

Το να κάνετε το περιεχόμενο σχετικό και ξεχωριστό είναι ένας βασικός παράγοντας για να κάνετε τις καλές ιστοσελίδες υπέροχες. Το περιεχόμενο πρέπει να είναι μοναδικά διευθυνσιοδοτούμενο (να έχει ένα μέρος όπου ζει οριστικά, σε μια μοναδική διεύθυνση URL) και να παραγγέλλεται (τόσο εντός του ιστότοπου όσο και της ίδιας της σελίδας), ώστε να μπορεί να βρεθεί εύκολα.

Στις μηχανές αναζήτησης προσμετρούνται όλοι οι σύνδεσμοι που δείχνουν προς ένα site με βάση πόσο σημαντικά και σχετικά με το περιεχόμενο της σελίδας είναι. Στις μηχανές αναζήτησης τα αμφίδρομα backlinks έχουν μικρότερη αξία ωστόσο, δίνουν αξία στις ιστοσελίδες που δείχνουν και τις αναβαθμίζουν. Κάντε στις παρακάτω ιστοσελίδες για να μάθετε γιατί αυτές οι σελίδες αξίζουν την προσοχή σας.

Η κατάταξη της ιστοσελίδας σας στη Google (SEO) επηρεάζεται από τον αριθμό των domain name και των ιστοσελίδων που συνδέονται με την δική σας ιστοσελίδα κάτι που λίγοι το λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους. Όσο μεγαλύτερος είναι αυτός ο αριθμός τόσο καλύτερα για τη δική σας ιστοσελίδα αφού θα ανέβει στα αποτελέσματα αναζήτησης και θα έχει μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα από τις ανταγωνιστικές ιστοσελίδες.

Στα domain names μετράνε περισσότερο αυτά που έχουνε υψηλό domain authority. Τέτοιου είδους domain names είναι αυτά των Πανεπιστημίων σε καταλήξεις .ac.uk, .edu, οι κυβερνητικοί φορείς σε καταλήξεις .gov, gov.gr και όλες οι ιστοσελίδες που λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από τη Google.

Γενικά ο κανόνας είναι να αποκτάμε μονόδρομους συνδέσμους και να αποφεύγουμε τα linkwheels δηλαδή τη δημιουργία backlinks για τη βασική ιστοσελίδα και όλα αυτά τα παράξενα σχήματα συνδέσμων που θυμίζουν πιο πολύ spam, παρά ότι έχουνε δημιουργηθεί με φυσικό τρόπο και με το ανθρώπινο χέρι.

Ωστόσο, έχει αποδειχθεί πως και τα linkwheels και οι τεχνητοί σύνδεσμοι έχουν σχετική απόδοση, μικρή όμως και έχουν και κάποιο ρίσκο για την ιστοσελίδα μας. Σκοπός της ανταλλαγής συνδέσμων είναι να αυξηθούν τα backlinks και να δημιουργήσει συνδέσμους εντός του κυρίως κειμένου της ιστοσελίδας που είναι φτιαγμένοι με το χέρι και με φυσικό και όχι τεχνητό τρόπο. Σε καμία περίπτωση η ανταλλαγή συνδέσμων δεν έχει σκοπό να δημιουργήσει link farms ή να εξαπατήσει τις μηχανές αναζήτησης.

Είστε έτοιμοι να μεταμορφώσετε την αρχική σας σελίδα;

Με μια πλήρη ομάδα σχεδιαστών, προγραμματιστών, κειμενογράφων και ειδικών στο ψηφιακό μάρκετινγκ, έχουμε στη διάθεσή μας όλους τους πόρους που χρειάζεστε για να μεταμορφώσετε την αρχική σας σε χρήσιμο ιστότοπο! Είτε θέλετε να ανανεώσετε πλήρως το λογότυπο της επωνυμίας σας, να δημιουργήσετε μια ενημερωμένη στρατηγική περιεχομένου ή να ζωντανέψετε ένα προσαρμοσμένο εργαλείο που θα προσφέρει αξία στο κοινό σας, η Paramarketing.gr μπορεί να παρέχει και να εφαρμόσει δημιουργικές ιδέες που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τους επισκέπτες σας με εμπειρία πρώτης κατηγορίας. Παρακάτω βρίσκονται μερικές χρήσιμες ιστοσελίδες.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

 

Shares
Call Now Button